Marketing

Online & Offline Marketing Strategie
In een wereld met oneindig veel mogelijkheden op online en offline gebied, is het lastig te bepalen welke marketingmix het beste is om uw doelstellingen zo snel mogelijk te behalen. Dat u ook nog eens snel resultaat wilt zien, begrijpen wij als geen ander.

Wat uw doelstellingen en wensen ook zijn, wij maken een plan op maat, passend bij uw wensen en doelstellingen. Of het nu gaat om het vergroten van uw naamsbekendheid, meer omzet genereren of meer verkooppunten. Wij gaan ermee aan de slag, zodat u de gewenste resultaten ziet. Dat is wat u wilt, en wij ook!

Social Media Marketing
Ook op social Media zijn de mogelijkheden oneindig. Alleen op Instagram kunt u al zoveel verschillende campagnes starten. Maar wat past bij uw bedrijf? Om succes te hebben op social media, is het van belang te weten op welke platformen uw doelgroep zich bevindt. Vervolgens is het van belang om een goed doordachte campagne te starten die bij uw doelgroep past. Door onze ervaring en samenwerking met klanten weten wij u het beste te adviseren. In welke sector u ook zit, op social media is voor iedereen ruimte om succesvol te zijn en uw doelstellingen te behalen en wij helpen u daarbij.

Beheren & Onderhouden van Social Media
We hebben diverse pakketten voor het beheren en onderhouden van uw social media kanalen. Ook maken we een passend voorstel, helemaal afgestemd op uw wensen. Het is belangrijk dat uw producten en/of diensten onder de aandacht blijven van uw doelgroep op social media. Ook als u niet weet welke inhoud u het beste kunt delen met uw volgers, kunnen wij u daarbij helpen: Wat is interessant om te delen? Welke acties kunt u als bedrijf uitzetten op social media om te groeien qua volgers? Ook het opzetten van een hashtagcampagne behoort tot de mogelijkheden: welke hashtags zijn interessant voor uw bedrijf? Wij zetten ze voor u op een rij. Want hoe meer volgers, hoe groter de naamsbekendheid en dat leidt uiteraard weer tot meer omzet!


Offline marketing
Wij komen uit een tijd dat social media nog niet bestond. Dat maakt ons uniek, omdat we dan ook echt alles over de offline mogelijkheden weten. Bijvoorbeeld printmogelijkheden, zijn ook nog steeds bijzonder en erg effectief! Social media mag dan wel hot zijn, maar op offline gebied valt er nog steeds veel winst te behalen voor uw onderneming. Met de juiste mix kunnen doelstellingen nóg sneller behaald worden. En dat is wat u wilt, en wij ook!

Ook benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, bel of mail vandaag nog voor een vrijblijvend adviesgesprek!