Partners

Omdat we niet in alles gespecialiseerd kunnen zijn, werken we nauw samen met diverse partijen.

Grafische vormgevers
Zo werken we samen met meerdere grafische vormgevers, zodat we onze marketingcampagnes om kunnen zetten in een bijpassende vormgeving die naadloos aansluit op uw wensen. Op deze manier houden we toch alles onder één dak en heeft u voor al uw zaken maar één contactpersoon. Wij regelen verder alle communicatie en administratieve werkzaamheden. Dat is wat u wilt, en wij ook!

Tekstschrijvers
We werken samen met verschillende tekstschrijvers, zodat we voor ieder project de juiste schrijver aan u kunnen verbinden. Zo krijgt u het verhaal wat bij u past, aangepast op uw doelgroep. Wij regelen de communicatie en u krijgt een prachtig geschreven tekst. Ben jij klaar voor creativiteit, zekerheid en nauwkeurigheid van ervaren tekstschrijvers? Laat het ons voor u regelen, zodat u uw werk kunt blijven doen. 

Relatiegeschenken
Relatiegeschenken (bedrukt of onbedrukt) zijn belangrijk voor het relatiebeheer. Of het nou gaat om een acquisitie campagne waarbij u de interesse van een suspect wekt door middel van een relatiegeschenk of uw huidige klanten verrast met relatiegeschenken. Ook hierin werken we met diverse partijen samen om u te kunnen voorzien van allerlei soorten relatiegeschenken. De mogelijkheden zijn haast oneindig. Zo houden we toch alles onder één dak en heeft u voor al uw zaken maar één contactpersoon. Wij regelen verder alle communicatie en administratieve werkzaamheden.

Drukwerk
Als het om print gaat (offset of digitaal drukwerk), folders, flyers, mailing, huisstijlen, kranten, brochures, belettering, het maakt allemaal niet uit. We helpen u bij het bepalen van de beste papierkeuze en drukspecificaties, zodat het eindresultaat verbluffend is. Wij onderhouden de contacten met de drukkerijen en zorgen ervoor dat alles op tijd bij u geleverd wordt. Ook hier werken we met meerdere drukkerijen samen, zodat we de beste prijzen en kwaliteit voor u kunnen regelen.

Eerlijke prijzen!
Aan de hand van uw wensen, stellen we een offerte voor u op. U kunt erop vertrouwen dat u de beste prijzen van ons ontvangt. Met heel veel inkoopervaring garanderen we u hele mooie tarieven. En dat is wat u wilt, en wij ook!

Ook benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, bel of mail voor een vrijblijvend adviesgesprek!