Food marketing

Receptontwikkeling & Fotografie
Voor de foodsector hebben we iets speciaals waarmee we ons onderscheiden. Te beginnen met een goede kok die met uw producten een geweldig recept ontwikkelt, rekening houdend met alle gestelde voorwaarden. Dat het fantastisch wordt, kunnen we bewijzen. De kok tovert het recept om in een heerlijk gerecht, waarbij het gerecht prachtig opgemaakt klaarligt voor de foto. Ideaal voor alle online campagnes: een schitterende foto die uitnodigt en opvalt bij uw doelgroep. 

Uiteraard ontwikkelen we een campagne afgestemd op uw doelstellingen en wensen en voeren we het ook nog eens voor u uit. We onderscheiden ons ook met onze eigen Instagram Foodblog @Safiatje83, waar alle mooie foto’s (incl. recepten) die we met uw producten gemaakt hebben promoten. Op onze Foodblog hebben we een groot en betrokken publiek binnen uw doelgroep. Voor u het weet, stijgt uw naamsbekendheid en omzet. Dat is wat u wilt, en wij ook!  


Online & Offline Marketing Strategie
In een wereld met oneindig veel mogelijkheden op online en offline gebied, is het lastig te bepalen welke marketingmix het beste is om uw doelstellingen zo snel mogelijk te behalen. En dat u snel resultaten wilt zien, begrijpen wij als geen ander. Wat uw doelstellingen en wensen ook zijn, wij maken een plan op maat, passend bij uw wensen en doelstellingen. Of het nu gaat om het vergroten van uw naamsbekendheid, meer omzet of meer verkooppunten. We gaan ermee aan de slag, zodat u de gewenste resultaten ziet.

Media Inzet Foodblog @Safiatje83
Extra bijzonder en trots zijn we op onze Instagram Foodblog @Safiatje83 waar heel veel mooie recepten gedeeld worden. Ook uw bedrijf kan hier gepromoot worden, u geniet dan van een groot en betrokken publiek binnen uw doelgroep. Er zijn verschillende promotie campagnes mogelijk, afgestemd op uw wensen en doelstellingen. We maken een plan op maat voor uw organisatie. Kortom, voor receptontwikkeling, food fotografie, marketing campagne en het inzetten van onze eigen foodblog kunt u bij ons terecht. Alles onder één dak.


Hashtags Campagne
Hoe cool is een hashtagcampagne? Een succesvolle hashtagcampagne vraagt om een goed uitgedachte marketingstrategie. Laat dat nou net iets zijn waar wij goed in zijn. Met uw doelstellingen en wensen bedenken we een goede hashtagcampagne en zetten het uit, zodat het succesvol wordt. Ook het gebruik van de juiste hashtags onder uw post is van essentieel belang voor meer interactie en een groter bereik. Wij weten alles over hashtags, we zetten speciaal voor uw bedrijf de beste hashtags op een rij die u direct kan inzetten om het maximale uit uw post te halen. Dat is wat u wilt, en wij ook!

Ook benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, bel of mail voor een vrijblijvend adviesgesprek!