Acquisitie

Telefonische Acquisitie
Is telefonische acquisitie nog van deze tijd? Probeer het uit. Pak de telefoon en bel uw suspect om te vertellen wat een geweldige match jullie samen kunnen zijn. Voorafgaand aan ons telefoontje, wekken we de interesse van de suspect via social media of een mailingcampagne (warme acquisitie).

Ook kunnen we de suspect geheel onverwachts bellen (koude acquisitie) en komen er zo samen achter wat een goede match we samen kunnen zijn. We plannen een afspraak in, zodat uw bedrijf de kans krijgt om van deze suspect een prospect te maken. En dat is wat u wilt, en wij ook!

Advertentieverkoop
Van advertentieverkoop gaat ons hart sneller kloppen. Een uitgave rendabel maken door adverteerders aan te trekken vinden we een eer. Of het nou gaat om een magazine (online of offline uitgave), kranten, sponsoruitgaven, het maakt allemaal niet uit. Met meer dan 20 jaar ervaring kennen we de fijne kneepjes van het vak en weten we precies hoe we dit het beste moeten aanpakken. Heeft u een uitgave of wilt u er een opzetten, online of offline, en weet u niet hoe u de juiste adverteerders aan moet trekken om de uitgave winstgevend te maken? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij u daarbij kunnen helpen om er een succesvolle uitgave van te maken.

Met onze partners kunnen we er ook nog eens voor zorgen dat we de uitgave (online of offline) voor u vormgeven en drukken. Samen maken we er een fantastisch uitgave van die naadloos aansluit op uw wensen.


Databasemanagement
Een goede database met de juiste gegevens is van essentieel belang om 100% succesvol te zijn in al uw campagnes. Of het nou gaat om een online of offline campagne. Wanneer uw gegevens niet up-to-date zijn, zal dit leiden tot tijd- en geldverlies. Zijn uw adresbestanden verouderd of wilt u graag een e-mail marketingcampagne opzetten en kloppen de e-mailadressen niet meer? Wij zorgen ervoor dat al uw databasebestanden weer helemaal up-to-date zijn.

Ontwikkelen van database bestanden
Een goede database is erg belangrijk om goede campagnes op te zetten, of het nu gaat om een e-mail-nieuwsbriefcampagne of een mailingcampagne, (online of offline) de contactgegevens met de juiste contactpersoon moet gewoon kloppen om 100% succesvol te zijn in uw campagnes.


Door klantgegevens te verzamelen kunnen we databases aanleggen in elk gewenste branche. Hiermee kunt u direct optimale marketingcampagnes uitvoeren. De databases worden compleet naar wens ontwikkeld en aangeleverd.

Relatiebeheer
Om een klant niet te verliezen is relatiebeheer heel belangrijk. Hoe kunt u dit het beste doen? Wij plannen regelmatig telefonische contactmomenten in om uw klanten te benaderen. Zo zorgt u ervoor dat uw organisatie onder de aandacht blijft. Ook komt u sneller te weten wat er binnen de organisatie van uw klant speelt en waar de behoeften nog liggen. Nieuwe sales afspraken kunnen worden ingepland. Ook als er klachten zijn, zullen deze eerder opgespoord worden. Daarnaast blijft uw database altijd up-to-date. En dat is wat u wilt, en wij ook!

Ook benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, bel of mail vandaag nog voor een vrijblijvend adviesgesprek!